Preberi več DTC Učinkovit način pospeševanja prodaje

KAJ SMO

Smo marketinška agencija celovitih rešitev. Naročniku pomagamo zasnovati idejo, jo oblikovati v edinstveno zgodbo in jo s pomočjo široke palete orodij voditi po poti uspešnosti do zastavljenega cilja. Strmimo k presežkom in vedno iščemo nove poti, ker verjamemo, da nič nikoli ni tako popolno, da se nebi dalo narediti še bolje.

KAJ ZNAMO

Da lahko za vas natančno opredelimo specifične cilje, zbiramo najbolj aktualne informacije, na podlagi katerih pripravimo zasnovo tržne raziskave, organiziramo izvedbo in analiziramo rezultate.
Trgovska znamka je ključ do prepoznavnosti storitve ali izdelka, naš cilj pa je izpostaviti dodano vrednost vaše. V kolikor je nimate, jo bomo za vas ustvarili in snovali čisto novo zgodbo, po potrebi nadgradili obstoječo, jo spremenili v novo podobo in peljali v druge razsežnosti. Skupaj bomo skovali preboj na trg in definitali njeno pozicioniranje.
Naša kakovost se izraža predvsem v vrhunski produkciji oblikovanih materialov. Od zasnov in oblikovanja celostnih podob, z vsemi operativnimi in predstavitvenimi tiskovinami, podob dogodkov in prostora, komunikacijskih in oglasnih akcij, razvoja individualnih embalaž in vsega ostalega, česar se lahko naša kreativna žilica dotakne.
Ponujamo profesionalno fotografijo, ki je popolnoma skladna z identiteto vaše organizacije ali zgodbe oglaševalskega materiala. Za vas poskrbimo da bodo fotografije in elementi v objektivu ustrezno umeščeni v kontekst, izražali kakovost in predvsem tvorili del učinkovite podpore ostalim komunikacijskim elementom ki jih ponujamo.
Za vas dodelamo, posnamemo in produciramo video vsebine, z vsemi potrebnimi animiranimi elementi. Bodisi za potrebe multimedijske predstavitve, oglaševanja na televiziji ali potrebe spletnega oglaševanja. Vsak kader na svojem mestu, in vsako mesto v svojem kadru.
Z dolgoletnimi izkušnjami v vseh panogah produkcijskih tehnologij in širokim naborom znanja, spreminjamo ideje v izdelke, ki bodo na očeh vsem, občudovanja vredne. Naše kreative bodo brezhibno pripravljene za tisk.
S pomočjo uveljavljenih spletnih platform, bomo za vas oblikovali in izdelali vse vrste spletnih mest. Od vstopnih strani produktov, ki si zaslužijo posebno pozornost, spletnih vizitk, pasic, strani organizacij in polno založenih spletnih trgovin.
Na podlagi dolgoletnega znanja in izkušenj, sprejemamo tudi največje izzive s področja spletnega programiranja. Ponujamo individualno zasnovane spletne rešitve, od najzahtevnejših spletnih strani z uporabniškim vmesnikom do spletnih aplikacij.
Ker je danes splet ključni del uspešnega tržnega komuniciranja, mu za vas posvečamo posebno pozornost. Nudimo različne učinkovite storitve, ki nam omogočajo doseganje vašega cilja. S kombinacijo kakovostne spletne strani, e-mail marketinga, zakupa ključnih besed, uporabe socialnih medijev in kančka kreativnosti, izboljšamo vaš ugled ali ugled vaše blagovne znamke.
Za hitrejše in predvsem cenejše doseganje vaših ciljev, bomo analizirali vse potrebne podatke, z njimi skovali rešitve in jih preoblikovali v dolgoročne načrte za doseganje bolj učinkovitega nastopa spletnega mesta na spletu. Vaše spletno mesto bo optimalno zasnovano, trgovina prijaznejša in AdWords oglaševanje bolj učinkovito.
Ponujamo celovite rešitve vodenja poslovanja, od davčnih blagajn do zahtevnejše programske opreme namenjene največjim (blagovno poslovodenje, proizvodnja, veleprodaja). Naše programske rešitve so popolnoma prilagodljive, tudi naj zahtevnejšim, zato ustrezajo vsakemu uporabniku, malemu in velikemu.

Za napredne uporabnike

Paket je namenjen vsem, ki želite pospeševati prodajo po spletu.

Vašo ponudbo si bo ogledalo 100.000 posebej za vas izbranih nakupa željnih oči, kot bi bili pozicionirani v samem trgovskem centru. Da bo prodaja še bolj uspešna, vam s pomočjo vrhunske ekipe pripravimo vse, od prodajno obarvane vsebine in besedila, grafičnih elementov in video vsebine.

• do 4x pošiljanje
• 100.000 prejemnikov
• do 400.000 oglasov
• predstavitvena stran
• digitalni letak
• grafična podpora
• vsebinska podpora
• tiskani letak
• video vsebina
• analiza

 

Izberi svojega in začni s prodajo!

=

Le klik vas         loči do uspeha

KONTAKTIRAJTE NAS

Skupaj z vami gradimo

Digitalni Trgovski Center

Opravičujemo zaupanje mnogih,

bodite med njimi tudi vi!

Digitalni trgovski center

je rezultat optimalnega oglaševanja  akcijskih ponudb, produktov ali storitev naših naročnikov s pomočjo e-novičk

in spletne predstavitve.

 

Oglejte si izjemno uspešne dosedanje oglaševalske akcije in se prepričajte sami!

Paket je namenjen vsem, ki želite pospeševati prodajo po spletu.

Vašo ponudbo si bo ogledalo 100.000 posebej za vas izbranih nakupa željnih oči, brez ekološko oporečnega tiskanja letakov. Paket digitalni letak, je ena najlažjih poti do množice, katerim boste lahko predstavili vašo podjetje, ponudbo, akcijo ali produkt.

Hitro in enostavno do pospeševanja prodaje

digitalni letak

samo 999,00 €

Že veš kaj te loči do cilja?        Po potrebi preglej še enkrat!

POGLEJTE IZVEN OKVIRJEV

IN BODITE INDIVIDUALNI

Izstopanje iz povprečja in izražanje lastnega karakterja vas definira

• 100.000 prejemnikov
• 100.000 letakov
• povezljivost z mediji
• analiza uspešnosti
• ekološko neoporečno

 

Pošiljanje obrazca ...

Strežnik je naletel na težavo.

Obrazec je prejet.

VAŠE ORODJE

 

VAŠ NAPREDEK

 

VAŠ USPEH

NAŠE ZNANJE

 

NAŠ CILJ

 

NAŠA STRAST

SVETOVANJE IN STRATEŠKO NAČRTOVANJE

BRANDING

OBLIKOVANJE

FOTOGRAFIJA

VIDEO IN ANIMACIJA

PRODUKCIJA IN PRIPRAVA ZA TISK

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

SPLETNO PROGRAMIRANJE

DIGITALNI MARKETING

ANALIZA IN OPTIMIZACIJA

POSLOVNA PROGRAMSKA OPREMA

 

 

 

 

T

G

 

E

Premium Marketing d.o.o.

Agencija za oglaševanje

Zg. Škofije 126d, SI- 6281 Škofije

 

+386 (0)2 621 0201

+386 (0)70 717 945

 

info@premium-marketing.si

 

Premum Marketing © 2016. Slike in besedila so avtorsko zaščitena. Vse pravice pridržane.